TROUWKAART

Trouwkaart

Een goede vriendin van mij gaat aankomende zomer trouwen en ik heb voor haar deze trouwkaart ontworpen. Er zit een vrij internationaal tintje aan deze bruiloft omdat ze gaat trouwen met een Engelsman die ze in Oeganda heeft ontmoet, waar ze op dit moment ook wonen. Ze trouwen in Nederland, maar vertrekken daarna naar Uzbekistan voor hun volgende avontuur.

foto

 

Bij het ontwerpen van de kaart (overigens mijn eerste echte printopdracht) heb ik er erg gelet dat de kaart bij mijn vriendin past. Ze is een heel bijzonder persoon met een uniek karakter. Ze houd van aardse kleuren.

Ze trouwen in de Goudse Lichtfabriek, vandaar dat ik voor de aardse kleur geel heb gekozen als hoofdkleur. Samen met het internationale tintje heb ik gekozen om de landkaart terug te laten komen. Ze houden allebei erg van reizen en hebben elkaar in het buitenland ontmoet. Voor het speelse karakter, heb ik gekozen om de kaarten in een transparante envelop te versturen met rode hartjesconfettie. Het reusltaat: Een romantisch pakketje vol met liefde. Vanwege de vele internationale gasten moesten er ook veel uitnodigingen digitaal worden verstuurd. Daarom heb ik 3 varianten gemaakt; Een gedrukte uitnodiging voor de daggasten, een digitale uitnodiging voor de daggasten en een digitale kaart voor de avondgasten.

Daggasten-digitaal-01